BISA-SB Marine Plastik - Produksi nautical aksesoris ing plastik kanggo kesenengan prahu



kawruh saka kabutuhan nyata saka tukang

Saka campuran sampurna antarane expertise technical lan passion kanggo segara produk sing lair metu saka BISA-SB Katresnan kanggo segarapassion kanggo pelindhung. kang dimaksudaké kanggo dadi migunani.

ayu lan pungkasan wektu dawa Kasetyan kita pelanggan.

kanggo nuntun kita ing pangembangan produk kita

nyebar liwat sèket Negara ing saindhenging donya. ngidini kita kanggo katon karo serenity kanggo mangsa. siap kanggo pasuryan anyar macem tantangan.

weruh saka kualitas karya kita.