Cadastre, cadastral survey online



Saiki kabeh keluhan saka successions kabuka sawise, karo sawetara seng, kudu diajukake karo online prosedur Karo ngukur Direktur revenue Agensi iki lengkap kanggo telung puluh siji rolas, ing wektu ing kang bisa kanggo saiki urutan ing kertas format Situs iki, uga minangka darmabakti jaringan, nyediakake kesempatan terkenal saka mediating karo administrasi umum kanggo laku pusaka, iki dikembangaké ing layanan saka kasuksesan online, kang wis dites dening pirang-pirang sasi, kang bakal ngidini sampeyan kanggo ngirim langsung online, liwat kita perantara specialising sembarang tipe saka pranyatan saka kasuksesan kanggo biaya unbeatable

Mung tuku layanan dening mung ngetik ing data pambuka, salah siji saka consultants kita bakal hubungi sampeyan kanggo final panyusunan saka laku saka kasuksesan sing bakal mlebu sawise sampeyan wis dideleng lan disetujoni uga kanggo apa uneg-uneg pusaka pajak. Layanan nganakke karo layang saka certificate saka tanah pendaptaran dianyari karo gawan saka anyar pewarise.