Carane kanggo diwenehi lisensi saka hawker - Pegawe lan Finance



Nanging, mbok menawa paling rumit dituduhake dening

Yen sampeyan arep kanggo mbukak bisnis, sampeyan kudu njupuk menyang akun macem-macem biaya tetep kayata banyu, cahya, nyewa lan tax expensesKanggo alesan iki, kita njupuk kaputusan nganakake bisnis peddler, mbutuhake sawetara ijin sing isih mbutuhake biaya lan wektu. Bisnis saka vendor werna, loro ing pasar lan ing pameran, diatur dening keputusan No. saka (pembaharuan Bersani) kang nyariosaken sing kanggo nindakake iki jenis karya mbutuhake lisensi, kang bisa saka jinis utawa jinis B.

ngetik melu ing disualekno saka hak kanggo duwe panggonan tetep ing pasar kanggo ana taun, lan, diwenehi, sampeyan kudu nggawe pitakonan karo"marca da bollo"Lan, kanggo Walikota Kotamadya, sing bakal nemtokake lokasi kanggo pasar (yen ana kasedhiyan), digunakake, sampeyan kudu ngenteni tanggal kabar saka kompetisi.

Karo lisènsi iki sampeyan bisa nindakake ing pasar ing Wilayah lan pameran perdagangan ing Wilayah nasional.

Supermarket komersial paling gedhé struktur saka desa

Lisensi saka jinis B iku salah siji lelungan, ing pasar lan pameran, lan wis dijupuk dening ngirim kedhaftar huruf karo revenue perangko Lan, kanggo Walikota Kotamadya bakal jeksa agung bisa ngetokake kuwi ijin ing telung puluh dina. Yen wong nemtokaken kanggo ngedol produk NON-PANGAN, kayata lisensi punika cekap. Nanging, yen sampeyan dienggo kanggo ngedol PANGAN sing kudu ing milik saka salah siji saka dokumen ing ngisor iki: pendhaftaran karo tanggal lan nomer wis dirawuhi course kanggo sektor pangan, karo nomer saka jam lan jeneng saka institut diploma saka hotel sekolah. Bisnis saka vendor werna bisa duwe dening individu perusahaan lan perusahaan saka wong-wong (SAS lan SNC), nalika nuduhake perusahaan ibukutha ora bisa ngleksanani kegiatan ing wilayah umum. Ing kajaba iku, uga ora melu ing bisnis liyane wong, gagal, utawa ketundha biaya yen lagi ora ngginakaken ing paling limang taun. Akhire, dijupuk lisensi, sampeyan kudu duwe Pajek nomer, pendhaftaran ing Chamber of Commerce lan Inps. Kanggo jeksa agung bisa ngetokake saka Pajek nomer sampeyan kudu pindhah menyang Revenue Kantor lan isi ing wangun AA, kanggo ngirim fotokopi saka kertu identitas. Nanging, kanggo pendhaftaran ing chamber of commerce, kita kudu pindhah menyang Kantor pendaftar ngrampungake wangun R lan mbayar ragad taunan Lan. Banjur sampeyan kudu pindhah menyang Inps kanggo entuk manfaat enrollment. Utawa sampeyan bisa menakake laku liwat SESAMBUNGAN, kang anyar online prosedur sing ngijini sampeyan kanggo isi request karo siji wangun online, lan nerusake bebarengan kanggo kabeh telung kantor (Revenue Agensi, Pendaptaran Kantor lan Inps). Prosedur iki, nanging, kudu digawa metu, utawa saka caf utawa akuntan. Sawise gadhah rampung kabeh dokumentasi, sampeyan pungkasanipun bisa nindakake ing bisnis saka vendor werna. Kanthi advance saka krisis lan terus nambah ing tingkat pengangguran, nomer wong lanang sing milih kanggo numpak kapal ing gastronomic kegiatan wis nambah. Mbukak lokal, nanging ora tansah ing jangkoan kabeh ing syarat-syarat ekonomi. Sampeyan sing arep kanggo mbukak utawa tuku bar utawa restoran utawa daging toko utawa sembarang jenis lokal sing wis minangka sawijining adil diwenehi gain liwat panentu saka pangan lan omben-omben. Numpak kapal ing bisnis catering wis dadi saiki ngimpi akeh.

Tugas ngendi semangat, inisiatif, prasetya lan passion sing unsur penting.

Ing bukaan saka kegiatan tansah mbutuhake tartamtu resourcefulness. Iku ora supaya gampang kanggo nggawe investasi lan banjur njaluk balesan puas ing tingkat ekonomi. Nanging, ing sawetara profesional lapangan terus kanggo tuwuh, supaya iku. Invoice tax document dibutuhake kanggo bakal ditanggepi dening bakul ing cilik ing kang nduwèni saka Pajek nomer. Liwat invoice ing, iku bisa kanggo mbuktekaken advertisement saka barang utawa kinerja saka layanan sing menehi kanggo wong. Karo owahan nambah kapadhetan pedunung, wirausaha cilik saka gedhe diatur distribusi, yen padha arep kanggo terus kanggo karya, padha duwe kanggo ngganti menyang.

Nalika kita nggawe tuku (utamané online, kita padha ora ngerti wong bakul), iku penting kanggo mesthekake yen kredit cathetan utawa njamin menawa yen artikel punika risak, minangka ilang ing sawetara bagéan. Golek proyek saiki wis dadi tenan rumit banget Ing kasunyatan, liyane lan liyane wong sing, amarga saka krisis, bakal kelangan proyek sing.

Cara mung, banjur, kanggo nyoba kanggo ngatasi masalah iki kanggo mbukak. Panganggo iki padha disiapake dening penulis sing disebutake ing kene mung kanggo tujuan saka mung liwat nggunakake platform lan bisa diowahi dening dhewe ing sembarang wektu.