Carane kanggo mreksanono marang ing pengadilan



Apa kudu wong apa sing wis disebut kanggo nyekseni minangka seksi ing pengadilan: seksi palsu, abstention, anané, pranyatanSampeyan kudu nampa layang saka pengacara sing ora ngerti, sampeyan ngandika sing sampeyan bakal duwe kanggo mreksanono marang ing kasus.

Sing dituduhake jeneng-jeneng saka wong sing nggawe perang ing ngarepe hakim, pengadilan, nomer cilik (sing dadi-disebut"umum register"), dina lan wektu saka pangrungon kanggo kang sampeyan bakal duwe kanggo pindhah.

Nanging huruf ora ngomong, utawa bab apa sing bakal dites, utawa apa iku obyek saka sabab. Sing kok sampeyan lagi dicokot penasaran: wedi ngomong soko banget, utawa iku soko kurang saka apa hakim utawa pihak nyana kanggo krungu sampeyan ngomong. Mikir bisa repercussions sing bisa uga dikenani ing cilik saka memori longkangan: apa sing risiko yen iku ngandika soko beda saka bebener, lan apa yen ngandika:"ora ngelingi"lan pemandangan owah-owahan. Uga yen sampeyan nggunakake kanggo akeh pokrol ngelekake ing advance seksi sing bakal disebut kanggo mreksanono marang sadurunge hakim lan maca kanggo wong-wong mau pitakonan sing bakal takon ing pangrungon (pitakonan, saka liyane, ngrumusaken dening padha pengacara) kanggo nuntun wong-wong mau, iku prilaku sing ethically salah kanggo sing legal olahraga utawa marga kapeksa saran kang ngarahke ing nampa depositions marem.

Apa pareng ora prasaja obrolan antarane agung lan witness (kang uga bisa dadi ditampa ing kantor agung kanggo klarifikasi), nanging siji ono diwenehi sarujuk tumrap tesis saka klien.

Supaya kita ngedika bab wis Yen pengacara kontak saksi lan krungu wong-wong mau. Iki tegese seksi, sing wis nampa layang saka agung, bisa ngupaya klarifikasi gegayutan prakara subyek saka sabab lan depositions hubungane kanggo wong-wong mau. Supaya supaya ngelekake ing ngono sampeyan ora ngelingi apa-apa bab, utawa bodho saka bukti, liyane iku fakultas pengacara kanggo waive seksi wis dikutip. Sampeyan banjur bisa nindakake owah-owahan pemandangan, lan nanggapi, kanggo saben pitakonan:"aku ora ngelingi"utawa"aku Ora weruh kanyatan iki."Iki, mesthi, kasedhiya yen iku ora dumunung. Yen, ing kasunyatan, mbuktekaken nalisir, reticence, iku dianggep palsu mirengake opo. Minangka bukti, kabeh telung kasus sing ditondoi dening iman ala. Iku ora bisa mulane dadi kaukum, seksi sing nyatakake ing apik iman kanggo kelingan kahanan, nalika, nanging, bukti wis binuka beda. Prudence, nanging, kepengin supaya tuntutan ukum kanggo palsu mirengake opo, sing yen sampeyan ora kuwat yakin iki sing wis ngandika kanggo bisa formula dubitative minangka contone,"aku Elinga yen - malah yen aku ora rampung manawa."utawa"Sampeyan ngginakaken kathah wektu lan sawetara rincian bisa ngendhani kula dina iki, nanging aku mung ngelingi sing."utawa"aku ora mikir, ing wayahe, elinga crita iki, sanajan aku bisa dadi salah". We ngelingake sampeyan sing seksi palsu, paukuman punika penjara saka loro kanggo enem taun.

Wiwit iku offence kadakwa dening negara, iku ora perlu sing siji saka pihak complains, wis kang bisa kanggo hakim kanggo nundha tindakan (ing menit saka pangrungon kanggo Jaksa umum Republik supaya kanggo nerusake marang seksi palsu.

Seksi kudu mung negara apa kang wis katon karo mripat dhewe, refraining saka nggawe evaluasi pribadi (kayata contone:"mobil Wong kang wis ngluwihi wates kacepetan,"utawa"juragan wis behaved ing kabeh proses karo rowange amarga."). Kita nganggo saka"mripat-seksi"kanggo iki: iku wis sah kanggo ngomong:"aku weruh sig. Wong lanang kuwatir banget pasuryan,"nanging iku ora bener ngomong"wong Lanang dheweke ana lara lan nandhang saka kuatir". Seksi kudu ngomong mung bukti sing panjenengané pirsa wong, lan ora wong-wong kang wis kacarita dening wong liya. Contone, kanggo pitakonan:"sampeyan Ngerti yen Wong wis ora musna kanggo karya dina sing."kepala ora bisa njawab"Ora, ana ora musna kok dadi aku ngandika pangareping saka staff", nanging iku kudu jawaban tinimbang"Ora, sampeyan tindak amarga, kang kanca-kanca uga desks, sing banget dina aku weruh iku lan, minangka, mulane, ora ana ing kantor."Ing kasus loro, seksi sing ngemot panemu pribadi utawa bukti dikenal dening pihak katelu ora ora pati jelas impact ing seksi, nanging ora njamin sing pranyatan ora bisa dijupuk menyang wawasan dening hakim. Seksi kudu ora wedi accusations saka pelanggaran privasi, ing disclosing, ing panjalukan saka hakim, bukti pribadi liya-liyane.

Miturut pengadilan Supreme, mbukak rahasia lan bukti, mirengake opo pribadi iku ora angkara.

Minangka kasebut, seksi ora kapekso kanggo kelingan bukti saka cilik lan mulane ora kapekso kanggo nyedhiyani kudu saka pranyatan. Dheweke ora bisa elinga, malah yen dirawuhi wong kanggo pemandangan ing regejegan. Seksi gagal kanggo katon ing pangrungon kanggo alesan bener, ora resiko apa-apa. Nanging, iku kudu ngandhani ing advance kanggo pengacara utawa kanggo sekretariat saka pengadilan. Sampeyan bakal perlu kanggo bisa kanggo ngirim certificate medical utawa supaya saka layanan saka juragan. Ing kasus iki, hakim bakal deleng pangrungon kanggo tanggal liyane ing supaya kanggo nglakokake witness. Yen, nanging, kurang sabab apik, pangadilan bisa aplikasi financial penalti (saka ana siji atus euros) kanggo witness lan kanggo nemtokke pamujaan ngiringan polisi. Solusi iki, nanging, ing laku, iku mung ing kasus ngédap lan mung sawise pirang-pirang postponements saka pangrungon. Kuwi ngukur bisa, nanging, dadi pocapan marang seksi muncul mung sawise iku ditampa sawise siji jam saka wektu dituduhake kanggo wong kanggo katon ing pangrungon.

Mulane, kepala sing diwenehi, kira-kira, sewidak menit wektu tundha, ing kang ana bakal ora ana paukuman. Seksi tansah legal Kanggo pegawe sing absen saka karya, kanthi menehi wong-wong mau page warta kanggo juragan - sabdho.

Bisa, ing paling, nyuwun certificate karo carik saka pengadilan kanggo diwenehi ganti rugi kanggo dina apa ilang. Translated, ana pangayoman kanggo warga lan bisnis Kabeh sing dadi-disebut biyung saka hukum, apa padha kaya.