Divorce dening idin teknologi



Istilah sosial divorce ing referensi kanggo tindakan hukum kanggo pembubaran saka marriage (utawa mung sipil efek, ing cilik saka pernikahané concordat) milai dening pasangan bojo dening teknologi persetujuan, sawise gadhah sarujuk ing kahanan sing bakal mrentah ing mburi saka sing marriage jaminan (contone, wong-wong ing manajemen barang umum, ing pangopènan, matrimonial ngarep, ing riko kanggo anak, lan supaya ing)Ing sosial divorce (uga disebut sarujuk divorce) bedo, banjur, saka pengadilan divorce. Terakhir, ing kasunyatan, ngenali prosedur kanggo mandap saka efek saka marriage diwiwiti ing mréntahaké saka mung salah siji saka pasangan bojo, preduli saka idin saka liyane, lan nalika antarane loro wis ora wis bisa kanggo nggayuh persetujuan bab ing mburi saka sing marriage. Loro tindakan divorce nggambarake sing bhinéka, ora mung ing jurusan saka kerumitan sing, minangka, wong-wong mau ditondoi, nanging uga ing sepindah legal. Ing kasunyatan, nalika ing pengadilan divorce kudu mbutuhake saben pasangan dibantu dening macem-macem pengacara, ing sosial divorce, saperangan uga bisa dituduhake ing pengadilan dening siji pengacara. Pantes cathetan iku regejegan sing wis dipérang macem-macem pengadilan saka Italia, lan sing kang wis kanggo obyek kanggo kamungkinan utawa ora kanggo ngirim pitakonan lan sosial divorce tanpa pitulungan saka agung: akeh bolongan, ing kasunyatan, diijini saperangan kanggo saiki sing aplikasi ing wong lan tanpa resorting kanggo technical nimbali. Karo ngatur nomer, nanging, Pengadilan supreme wis sumingkira sembarang mangu-mangu ing gati, clarifying sing 'karakter nggawe kaputusan, sing divorce wis, postulates ing nagara saka aturan saka supaya disebut-nimbali technique, wiwit iki kaputusan sing mengaruhi status lan ing subyektif hak, lan sing wis dijupuk karo paukuman dimaksudaké kanggo pass pangadilan:"peserta"saka pitakonan ora ateges, memang,"idin"kanggo divorce, lan ninggalake mung kanggo pengadilan kanggo verifikasi saka sawijining pemanggih saka hukum, lan saka correspondence kanggo kapentingan saka turunane saka kahanan sarujuk kanthi wektu'. Minangka kasebut ing bagean ndhuwur, divorce, peserta wis digawa metu miturut proses akeh luwih streamlined, cepet lan ekonomi salah siji sing characterizes tindakan divorce, kang trobosan mati karo pitakonan presented menyang pengadilan dening loro pasangan bojo. Wangun karo kang saiki pitakonan sing mréntahaké, kang nyathet bakal banjur menehi kabar kanggo sipil status pendaftar saka panggonan ngendi marriage ana transcribed, kanggo cathetan ing mburi saka tumindak. Ing kontras kanggo misahake (karo referensi kanggo kang hukum ora njlèntrèhaké kanthi rinci isi saka aplikasi), seni. saka taun cetha nuduhake uga unsur penting kanggo kesahihan saka usulan divorce. Ing mréntahaké, ing tartamtu, kudu diwenehi bukti lan unsur hukum ing kang adhedhasar aplikasi kanggo pembubaran saka pernikahané utawa mandhek saka sawijining sipil efek. Menapa malih, iku kudu dituduhake ing orane anak loro pasangan bojo Peserta aplikasi kanggo divorce uga kudu nemtokake kanthi kahanan hubungane turunane, lan kanggo hubungan ekonomi. Mréntahaké kudu dadi ditempelake paling anyar income tax ngasilake diajukake dening anggota siji saka pasangan. Kajaba iku, padha kudu produk saka marriage certificate (kang ditanggepi dening Kotamadya ngendi padha iki ngrayakake), certificate saka status kulawarga lan certificate saka panggonan saka loro pasangan bojo, asli salinan saka menit utawa saka paukuman saka misahake lan prasasti kanggo peran. Sawise sing pasangan bojo wis diajukake aplikasi kanggo divorce melu, lan nyathet ing nulis saka sabab ing 'umum peran saka affairs sipil', pihak sing disebut kanggo katon wong sadurunge pengadilan kanggo conciliation nyoba, ing analogi kanggo apa wis kasedhiya kanggo misahake. Uga ing kasus iki, iku wis samesthine pangrungon saka pasangan bojo, ing supaya kanggo mesthekake yen kasukman komuni lan materi antarane wong-wong mau ora bisa maintained utawa direkonstruksi kanggo siji utawa luwih saka ing latar kasebut ing hukum.

Ing sosial divorce, peran saka judgmental isih banget akeh faktor: Pangadilan, ing kamar dewan, kudu verifikasi yen kondisi glethakaken mudhun dening pasangan bojo sing ora nalisir kanggo kapentingan anak.

Yen ora golek kuwi musuh, yen wis diverifikasi, anane unsur subyektif lan adil dibutuhake, bakal ngucapake divorce pangadilan. Ing cilik kang, tinimbang, wis ditetepake, lan musuh kanggo kapentingan saka anak, Pangadilan bakal jeksa agung bisa ngetokake urgent ngukur ing sih saka pasangan saka banget lan bocah-bocah lan wong bakal milih ing investigating hakim terakhir bakal ditetepake awak kanggo mesthekake legality saka syarat-syarat lan kahanan sarujuk, liwat biasa tindakan.

Ing kasus, divorce ora bisa nglirwakake subsistence saka kahanan kang hukum mbutuhake kanggo pronunciation.

Ing Pengadilan, mulane, kudu tansah priksa manawa sampeyan wis kawujud ing paling salah siji saka kahanan ing ngisor iki: Saliyane kang emosional kurang saka beban kanggo saperangan, saka titik ekonomi tampilan, iku melu biaya liyane sing saka hukum prosedur.

Kaping kabeh, amarga aktivitas kanggo bisa dileksanakake sing, ing paling ing asas, iku cilik, asil ing downsizing pengacara kang.

Terakhir iki, banjur, bisa uga dadi unik kanggo loro pasangan bojo, yen padha milih kanggo gumantung ing padha legal.

Biaya ragad standar kanggo divorce nerusake, peserta gunggungipun - patang puluh telu lan ora amarga sembarang perangko.