Johnny Depp ngganti pengacara sadurunge nyoba marang mantan manager



Apa sing ex-manager wis siap rampung

Dijupuk saka pemandangan ing dawa lan tangled perang legal sing sumerep ngelawan Johnny Depp lan ex-managerMinangka kacarita dening Deadline, aktor wis ilang kang pokrol utama sethitik luwih saka patang sasi saka awal proses kanggo (miturut omongane uwong) penipuan millionaire kang dipuntudhuh Joel lan Rob Mandel Manajemen Group (TMG). Miturut informasi sing diklumpukake dening situs lan sing ana ing document resmi ngajokake karo Supreme Pengadilan Los Angeles, tenan hukum Manatt, Phelps lan Phillips wis diwenehi tugas kanggo defend penggugat ing sentosa, kang bakal miwiti ing limalas dina agustus. Kanny, John Cats, Benjamin G.

Nyakot, lan telung karyawan liyane njupuk liwat Mona Z. Hanna Michelman Robinson Apa saka owah-owahan ing stroke iku ora cetha.

Nanging, iku bisa dadi (beboyo) pamindhahan kanggo nundha deposition sworn sing Johnny ngirim nerbitaké ing awal sasi mei. Anyar pertahanan bisa nggawe pengungkit ing rotasi kanggo aplikasi menyang Pengadilan kanggo extension. Ing document iku diarani minangka nglepas jabatanipun uga Adam R. Waldman, saka usaha tenanan Group, kang wis mbelo aktor saka accusations kang rampung ing trotoar amarga kanggo mbuwang spree wiwit awal saka kontrovèrsi karo TMG.

Nanging miturut kanggo Deadline, iku bakal kesalahan, lan pengacara bakal terus kanggo makili star saka Pirates of the Caribbean.

Mesti wae, Waldman tetep wong saka kapercayan saka Johnny ing sabab telung puluh yuta dolar marang mantan pengacara Yakub Bloom studio Bloom.

Goodman, sing miturut aktor bakal tanggung jawab, bebarengan karo Rob lan Joel Mandel Manajemen Klompok mismanagement saka sawijining duit lan financial kacilakan. Ing turnover saka nimbali pokrol, Johnny Depp wis samberan saka biru ora mung kanggo jarak saka proses, nanging uga amarga iku teka mung saperangan saka minggu adoh saka sikap angel ditemtokake sabenere dening tim saka Manatt, Phelps lan Phillips, ing collaboration karo Waldman. Angin maret, blumbang pokrol wis ditolak ing lapidary pranyatan ing kayata linuwih kanggo November saka TMG kanggo njupuk saka pengadilan supaya saka advertisement saka limang situs aktor ing Los Angeles, kanthi cara mbayar maneh saka silihan saka limang yuta dolar diwenehake dening mantan manager kanggo 'Kapten Jack Sparrow' lan ketoke tau repaid. Amarga Johnny nacad Joel lan Rob Mandel kanggo duwe cidra, iki pungkasan apa padha karo wong. Miturut loro, aktor bakal ora wis netepi karo aransemen financial vis-à-vis sing perusahaan lan ora bakal wis mbayar bagéan saka karya. Kajaba iku, mantan manager pratelan sing patang puluh yuta saka utang saka Pirates of the Caribbean star padha ora disebabake dening TMG, nanging rodo saka cara gesang dadi kae lan liwat ndhuwur saka Johnny. Ing juli, hakim pengadilan Teresa Beaudet mrentah sing mbuwang spree saka penggugat sing ora salaras kanggo regejegan. Nanging, kang wis diwenehi Joel lan Rob Mandel kamungkinan saka ngajokake kayata anyar kanggo ganti rugi ing bab star. Pembangunan anyar padha ngrancang kanggo awal mei, karo affidavit saka Johnny, nanging nêm tenan Manatt, Phelps lan Phillips (sing wis ora dirilis sembarang statement bab iku, ing paling kanggo wayahe) wis diganti sim ing meja.