Kontak, Perwakilan ing wilayah Rusia



Mréntahaké wis dipun sinaoni ing ana apa dina saka tanggal saka pakaryan babagan penyimpanan file saka padhaMiturut hukum, kaputusan arbitration bakal lumebu menyang pasukan langsung, lan inapellabile ana ing kayata ing pengadilan. free kanggo kinerja laku related kanggo eksekutif dokumen, uga minangka presentation saka sing padha ing bank saka utang, utawa ing Kantor perwira hukum performing kontrol luwih saka eksekusi saka dokumen kasebut ing ndhuwur, nganti bali saka utang. Syarat kanggo arbitrators - title jurusan hukum lan dawa saka karya saka limang taun ing specialized lapangan. Panengah bakal pinilih dening pihak piyambak utawa dening Presidium, kang njamin impartiality prosedur. Data pribadhi saka wasit sing strictly rahasia Appeals sing krungu padha Arbitrasi, loro-lorone sing marang wong marang wong karo fisik. Ing perwakilan legal arbitrasi lan Arbitrasi saka Moscow ing wilayah, karo kakuwasan saka eksklusif perwakilan, sing ngawasi dening padha Arbitrasi lan panggonan conciliation layanan ing ujian musuhan dening arbitrasi ing jeneng saka Arbitrasi ing ngisor iki wilayah: - kemitraan mimpin Arbitrasi bakal conducted ing sesuai karo kontrak komersial perwakilan karo metodologi pitulungan saka padha Arbitrasi, - Liwati ujian, Presiden Wakil diangkat Panengah saka arbitrasi lan Arbitrasi saka Moscow, - Bayaran saka Wakil jumlah kanggo sèket saka ragad arbitrasi, kalebu rugi saka panengah lan expenses saka kaadilan. duwe ing paling telung karyawan saka peran jurusan hukum (kanggo prosedur nyoba lan kanggo tumindak pelaksanaane) lan menit-taker - kuwi karyawan wis ora nandhang bans saka ngleksanani saka status legal saka panengah kasedhiya kanggo dening l. FZ- 'Arbitrasi ing Federasi rusia '.