Leasing kontrak (standar kontrak) - Kotamadya saka Padua



Kanggo leasing property digunakake kanggo nggunakake omah ana loro bisa formulir saka kontrak (minangka sing diwenehake dening hukumkang ngatur ing hiring saka real estate): puluh lima februari iki mlebu ing wilayah Persetujuan kanggo kontrak sewa ing kutha Padova dening kumpulan perdagangan lan saka properti lan nyewo. saka Esu (Ente per lo studio universitario) lan hubungan saka siswa. ing ngarsane saka Pro Rektor Universitas Padua lan Councillor kanggo omah kawicaksanan kanggo nggampangake imigrasi saka Kotamadya saka Padua Rencana kontrak peta sing nuduhaké wilayah related kanggo jinis-jinis saka kontrak kasedhiya saka bagean 'Pranala' ing kaca iki.