Paramèter Pokrol, Pitungan Saka Fees Forensic Fees



telung puluh pitu wolung telung

Aplikasi iki simulasi kanggo pitungan saka liquidation pengadilan fees, forensic ing pidana prakara, adhedhasar paramèter mentri, diatur dening DM recante: 'Netepake paramèter kanggo utang saka compensations kanggo profesi legal miturut senipanjang paragraf enem saka hukum telung puluh-page desember puluh rolas n, dianyari kanggo DM n. saka loro papat lan ing pasukan saka telung-papat. Kanggo wong-wong sing perlu kanggo nggunakake aplikasi lawas, adhedhasar DM, kasedhiya ing link iki. Aplikasi dianyari ing basis saka DM n. telung puluh pitu wolung telung diterbitake ing U. saka rong puluh-papat- lan ing pasukan saka pitu likur ing April. Orane katrangan saka aplikasi (Art, DM) angger-angger bakal mrentah. paramèter saka ganti rugi kanggo pengacara, nalika ing wektu janjian utawa mengko, rugi wis ora wis ditemtokake ing nulis, ing saben cilik saka gagal kanggo netepake saka kesepakatan sing padha, kalebu hipotesis saka liquidation uga kinerja ing kapentingan saka pihak katelu utawa kinerja officiose diwenehake dening hukum, tanpa serat - malah ing cilik saka netepake saka kontrak saka rugi - disiplin mbalekake expenses. Rugi: rugi kacarita ing tengah kolom saka 'nilai rata-rata' nilai-nilai sing ana ing menteri tabel (ing dhawuh migunakake tembung 'nilai rata-rata'). Minimal lan maksimum angka sing diduweni dening nglamar kanggo 'nilai rata-rata' saka liquidation, variasi ing nambah lan ngurangi minangka kasedhiya ing seni, paragraf pisanan saka DM. Iku uga ngelingi sing DM, ngendi iku nggunakake tembung 'aturan', iku menehi mundhak lan sudo saka karakter pancen non-naleni, konsep reiterated kaping pirang-pirang ing panjelasan memorandum kanggo menteri. Ing kolom 'ragad' sampeyan bisa ngetik jumlah adat, karo nilai-nilai sing bisa ngluwihi lawang dituduhake. Pilihan saka angka dandan (minimal, medium, maksimum) bakal panganggoan sembarang jumlah ngetik kanthi manual.

WIGATI: kados paramèter, puluh rolas ora samesthine rugi jadwal kanggo eksekutif phase.

Mundhak lan Pengirangan: kothak mundhak lan pengirangan adat nuduhake carane akeh samesthine saka DM kang ngijini sampeyan kanggo nambah utawa ngurangi rugi ing basis saka kahanan tartamtu (contone: nambah nomer bagean, abang kanggo free sepindah legal, etc.). D. netepake aturan kanggo nemtokake maksimum persentasi saka tambah ragad ing hubungan kanggo nomer saka bagean utawa saka biaya.

Ing DM iki diterbitake ing Resmi Journal ora

Mode padha saka pitungan uga ditrapake ing kasus kang pengacara mbélani wong marang macem-macem pihak, kasedhiya yen panentu ora entail ujian padha kasunyatan kahanan lan hukum.

Ing bagean saka rega mundhak, iku dibutuhake banjur Nomer bagean kanggo bakal direksa marang tumindak sing unfolds paukuman (gawan), supaya minangka kanggo beda-beda kanthi otomatis maksimum tambah ing cocog pengguna isih nduweni daya kanggo nyetel persentasi ngisor.

Luwih Evaluasi: lapangan Iki ngidini sampeyan kanggo nyebut ing wangun persentasi saka subyektif assessment saka layanan sing disadhiyakake (ing tartamtu, kerumitan, urgency, wigati, asil, etc.) ing watesan glethakaken mudhun dening keputusan (art, paragraf). Kanggo tetep ing watesan iki mulane, kang dianjurake kanggo aplikasi owah-owahan iki kanggo rata-rata mbayar. Jenis dituduhake wis applied kanggo jumlah saka tabel ing total, lan ragad supaya tambah bakal digunakake minangka basis kang kanggo ngetung wae mundhak utawa pengirangan dibutuhake dening liyane paragraf saka dhawuh. Mesti wae, subyektif evaluasi uga bisa ditulis kanthi milih nilai-nilai minimal, maksimum, utawa nuduhake, minangka ngandika, ganti rugi saka 'custom' ing kolom 'ragad' ing saben phase. Expenses Exempt: Ing lapangan iki sampeyan bisa nunjukaké expenses sing ana exempt, ie biaya saka non-keno pajek related to jumlah mbayar ing advance ing jeneng lan kanggo akun customer sak completion saka assignment (ex: prangko, utawa hak). Expenses iki ora kontribusi marang tatanan saka keno pajek basa kasedhiya padha ana ing document khusus ditempelake ing invoice dikirim menyang customer. Travel expenses: mode saka pitungan saka lelungan expenses bakal glethakaken mudhun dening seni. limalas lan puluh pitu saka angger-angger. Mbalekake saka lelungan expenses dianggo ing kinerja saka assignment iku tundhuk aturan governing pajak saka rugi, preduli saka cara pitungan (tingkat warata utawa ing mburi dhaftar). Expenses ngetik ing lapangan iki bakal dianggep dadi expenses daya kanggo kabeh saka efek. Umum expenses: Iki expenses, uga disebut flat-tingkat expenses, sing ditetepake dening angger-angger, menyang ombone tetep saka limalas ing tangan liyane, uga ing kasus kang rugi sarujuk karo customer (art.). Kita duwe, nanging, sing disenengi kanggo ninggalake kamungkinan kanggo owah-owahan persentasi iki kanggo sembarang perlu. Kanggo marga saka nggenepi kita kelingan uga sing umum expenses, sadurunge ical dening DM, padha reintroduced dening urutan anyar, forensic (ndeleng artikel diterbitake). Aksesoris saka Hukum: Senadyan kang kuwi digawe aplikasi kanggo netepake bayaran ing 'liquidation saka pengadilan', iku bisa kanggo kalebu ing prospectus ing dadi-disebut aksesoris saka hukum, ie PAJEK lan ragad kanggo dana pensiun kanggo profesi. Kanggo ngaktifake pilihan loro, klik ing tombol Kalebu aksesoris. Loro opsi sing otomatis dipilih nanging iku bisa kanggo tumindak ing pamilike cecubi independen. Kanggo mateni ing wektu sing padha aksesoris saka hukum, klik maneh ing tombol padha. Uga kasedhiya pilihan kanggo kalebu ing prospectus saka liquidation tax withholding.

Numerik nilai-nilai: kalkulator uga nampa jumlah babakan dhuwit karo ewu separator, malah yen samana euro simbol.

Iki fitur bisa dadi migunani contone nalika sampeyan nggawe salinan-tempel numerik saka angka sing wis format minangka itungan.

Akhire, please wigati sing iku lampu kanggo tansah nggunakake koma minangka separator kanggo nomer desimal. Kita laporan kene ngisor iki dhaftar panjarwa khas aktivitas related kanggo macem-macem 'fase', minangka dituduhake ing gambar, paragraf. Ujian lan sinau saka tumindak, pengawasan ing panggonan, search dhisikan saka dokumen, konsultasi karo klien, kolega utawa konsultan, laporan utawa panemu, ditulis utawa lisan, sing panipisan saka kegiatan lan sing digawe ing wektu sadurunge tataran diwiwiti.

Ing kisah para rasul, pambuko kanggo kang kapapar, pakaryan babagan penyimpanan file keluhan, kedadean, panjalukan, statements, lan enggal, appeals, appeals, pleadings, melu-melu saka sipil tanggung jawab lan kutipan saka hukuman ing.

Panjalukan, ditulis, apa partisipasi utawa pitulungan hubungane kanggo tumindak lan aktivitas pambuka prosedural nyoba malah diwiwiti, uga digawe ing pemeriksaan umum utawa ing kamar papan, sing fungsi kanggo nggoleki tegese test, test latihan, kalebu dhaptar, penyebutan lan related kabar, ujian saka consultants, saksi, songko utawa dipuntudhuh wong saka kesalahan disambungake utawa disambung. Lisan pitakonan utawa ditulis, réplika, pitulungan kanggo diskusi saka pihak liyane kanggo tindakan loro ing kamar dewan ing pangrungon umum.