Pegawe hukum"Informasi ing pegawe hukum ing Swiss



Ing situs iki sampeyan bakal nemokake informasi, formulir lan pranala ing topic saka tengen kanggo karya ing SwissIng"kontrak karya"tegese ing pangertèn sing godhongé amba, istilah"individu kontrak employment". Ing umum, kita bisa mbedakake ing ngisor iki beda kontrak employment: individu kontrak employment obliges pegawe utawa buruh ing kinerja saka karya kanggo winates utawa wektu unlimited kanggo layanan saka juragan lan kanggo mbayar gaji (art, para. Liwat bebarengan kontrak employment, juragan utawa hubungan sing, lan hubungan saka buruh, ing liyane, netepake umum pranata bab kesimpulan, isi lan mandap saka individu sesambetan antarane pengusaha lan buruh ngangap (art, para. a CO) (ndeleng bebarengan employment persetujuan bebarengan kontrak employment). Dening persetujuan normal apa bakal netepake pranata bab kesimpulan, isi lan mandap saka spesies individu saka pegawe hubungan (art, para. siji CO) Ing jeksa agung bisa ngetokake iku tanggung jawab saka federal Council utawa geografi (art. a saka CO).