Pegawe musuhan - Kamus hak-hak buruh

Ringkesan Sumber hukum apa Apa - candhi, sing kanggo kontak, Dokumen needed Pribadi kanggo ekstra-hukum utang saka pegawe musuhan conciliation lan arbitrasi nyoba prentah conciliation hubungane kontrak certified Ana prosedur sadurunge lampu ngenalaken saka lpuluh rolas ing cilik saka buyaran kanggo adil sabdho alesan, kurban saka conciliation ngenalaken dening D. puluh-telung Controversie related kanggo umum nggunakake pangayoman saka cilik saka pegawe musuhan Ukum sambetaken kaliyan employment Sesambetan ing pribadi, malah yen ora related kanggo ngleksanani saka perusahaan (art, n.)Sesambetan sharecropping, cologne parziaria, enggo bareng, tetanèn, lan rent kanggo petani, uga minangka laporan njedhul saka tetanèn kontrak (art, n.)Hubungan agensi, komersial perwakilan lan sesambetan liyane saka collaboration sing concretino ing kinerja saka karya fokus lan tumata, utamané personel, malah yen ora ing sambetaken kaliyan karakter (art, n.)employment Sesambetan karyawan umum badan sing nindakake istimewa utawa utamané aktivitas ekonomi (art, n.)employment Sesambetan karyawan umum badan lan lapuran saka umum bisa menyang ombone sing padha ora diarani dening hukum kanggo liyane pengadilan (art, n.)ritus tartamtu kanggo musuhan bab buyaran, ngenalaken dening l.