Pembubaran, Liquidation, Pembatalan saka Ibukutha Perusahaan - Chamber of Commerce Roma



Pembubaran lan liquidation seni

netepake yen peserta-simpenan perusahaan, winates dening enggo bareng lan winates hukuman punika dipun bibaraken ing ngisor iki kanggo nimbulaké: diselidiki saka kedadeyan saka sabab saka pembubaran iku tanggung jawab saka awak administratif

Kanggo tujuan saka pendhaftaran saka menit saka janjian saka liquidator saka ibukutha perusahaan ing register saka enterprises: - utawa) kanggo nerusake karo simpenan saka menit saka sidang umum saka anggota digambar munggah dening notaris (punapa mawon sabab saka pembubaran)- MUNG SIMPENAN - utawa sampeyan bisa nerusake karo simpenan saka laporan digambar munggah dening notaris iku PRENTAH liquidation, miturut seni.

n enem - SIMPENAN SIJI - utawa sampeyan bisa nerusake KARO LORO CELENGAN (kanggo nimbulaké buyaran saka nomer siji ing limang seni. c.c.), pisanan kanggo gratis saka diselidiki saka kedadeyan saka sabab saka mandap dening awak administratif miturut seni. (masang menit saka dewan direksi yen perusahaan wis ngatur dening dewan direksi, utawa pranyatan sing ana ing formulir sing bener minangka assessment saka nimbulaké yen perusahaan wis ngatur dening sawijine direktur) lan liya kanggo janjian saka liquidator lan liquidation saka perusahaan miturut seni. Kuwi janjian kudu kadhaftar ing Register saka Perusahaan ing telung puluh dina saka tanggal acceptance saka daya. -bis paragraf telung direktur mandek saka kantor sawise pendhaftaran kanthi Pendaptaran saka Perusahaan saka janjian saka liquidator (minangka dikonfirmasi dening keputusan n. saka saka Pengadilan saka Register saka Perusahaan Roma) lan, mulane, entri saka janjian saka liquidator ora efektif sadurunge sing tanggal. Iki tegese iku ora bisa kanggo tarik munggah lan simpenan liquidation final imbangan sheet sadurunge janjian page liquidators pangguna. Mangga wigati sing SpA lan Pengusaha Perusahaan kanggo enggo Bareng, malah yen sampeyan arep karo pindho simpenan, resolusi saka liquidation karo janjian saka liquidators kudu kudu direkam dening notaris.

karo ing menit sing ORA kudu mlebet dening notaris

Njabut negara saka liquidation miturut seni. ter, perusahaan uga ing sembarang wektu njabut negara saka liquidation kanthi resolusi saka srengenge katon padhang patemon shareholders diajukake kanthi Pendaptaran Perusahaan ing telung puluh dina. Panjabutan wis efek langsung yen ana idin saka kabeh kredit perusahaan utawa pembayaran saka tukang kredit sing wis ora diwenehi idin. Yen panjabutan bakal njupuk efek mung sawise sewidak dina saka entri saka résolusi ing Register saka Perusahaan. Ing kasus terakhir, iku perlu kanggo ngirim kanggo Ndhaftar Perusahaan, loro pitakonan: siji kanggo simpenan saka menit saka patemon pemegang saham sing disetujoni panjabutan saka liquidation, liyane laku, sawise sewidak dina, kanggo gratis saka efek saka eksekutif saka resolusi panjabutan karo model S, S riquadro saka kakuwasan saka awak administratif) lan interlayer P ing janjian saka anggota papan lan kanggo mandap saka liquidators, masang certificate saka non-musuh saka kredit, utawa poto-pranyatan digawe miturut seni. patang puluh-enem lan patang puluh pitu dekrit PRESIDEN saka (saka bali ing cathetan saka model). Final budget liquidation lengkap liquidation, liquidators bakal nyiapake liquidation final sheet imbangan. Liquidation final sheet imbangan mlebu dening liquidators lan diiringi dening laporan saka kukumipun auditor lan wong diangkat kanggo audit akun, kudu setor ing Pendaptaran saka Perusahaan. -bis paragraf telung direktur mandek saka kantor sawise pendhaftaran kanthi Pendaptaran saka Perusahaan saka janjian saka liquidator (minangka dikonfirmasi dening keputusan n. saka saka Pengadilan saka Register saka Perusahaan Roma) lan, mulane, entri saka janjian saka liquidator ora efektif sadurunge sing tanggal. Iki tegese iku ora bisa kanggo tarik munggah lan simpenan liquidation final imbangan sheet sadurunge janjian page liquidators pangguna. Pambusakan sawise transfer kantor ing provinsi liyane saka gambar, paragraf telu dekrit PRESIDEN stipulates:"wong sing transfer sing kedhaftar kantor ing provinsi liyane wis sawijining aplikasi kanggo Kantor register saka enterprises saka Chamber of Commerce ing distrik ngendi transfer, kang bakal menawa pengiriman notifikasi kantor asal kanggo tujuan saka pembatalan". Mulane, ora samesthine kanggo duwe kasenengan ing provinsi departure. Aplikasi kudu diajukake ing pendaptaran saka Perusahaan saka panggonan. Iki registry bakal nggawe komunikasi kanggo Ndhaftar Perusahaan asal supaya iki ing hubungan kanggo gratis saka pembatalan kanggo transfer. Yen perusahaan terus kanggo nindakake kegiatan ing lawas markas, bakal ngandhani saka bukaan saka search unit ing Register saka Perusahaan wewenang, liwat presentation saka model ING. Punah minangka asil saka panggabungan utawa demerger simpenan saka tumindak saka panggabungan perusahaan wis kagabung utawa digabung, utawa saka deed saka demerger total kanggo spun-mati perusahaan, asil ing punah saka iki, iku kudu digawe dening pun model S ing kantor Register saka Enterprises wewenang kanggo markas perusahaan kuwi. Kanggo pitulungan pakar ing preparation saka file elektronik kanggo Bisnis Ndhaftar uga kanggo informasi ing status saka diselidiki aktif, call center Ing medium digital Euros, Modalità telematika Euro, Tali jumlah wis suda dening sèket kanggo sosial koperasi, perangko Tax: kanggo ibukutha perusahaan Euro, Nel cilik saka panularan elektronik kanggo hak-hak sekretariat lan tugas perangko, ngendi perlu, bakal dijupuk langsung saka ing ngisor pengguna, kanggo laku ing floppy disk digital ndhuwur-kasebut jumlah bisa mbayar, ing kantor tiket saka chamber of commerce aktif, utawa ing c kirim digawe kebayar kanggo Roma Chamber of Commerce. Perangko tax kanggo digital laku iku bakal mbayar kanggo Chamber of Commerce Roma dening wajib pihak, ing ing basis saka wewenang ditanggepi dening Mentri saka Ekonomi lan Finance - Dept. Revenue - Revenue Kantor Roma n. Kanggo laku subyek kanggo pembayaran saka tugas perangko, rincian saka kuwi wewenang kudu dituduhake ing cocok kothak kasedhiya ing bill presentation (perangko dipunbebasaken ing ngleboke) ing cara ing ngisor iki:"tugas perangko mbayar ing virtual basis liwat Chamber of Commerce Roma sah, prov. saka Kamentrian saka Ekonomi lan Finance - Dept. Revenue - Revenue Kantor Roma."Yen subyek sing presents laku ing milik saka tartamtu wewenang saka Kamentrian saka Ekonomi lan Keuangan bakal virtual pembayaran saka tugas perangko, ing watesan saka kuwi wewenang kudu dituduhake ing bom presentation (perangko dipunbebasaken ing asal) ing cara ing ngisor iki:"tugas perangko mbayar ing virtual basis liwat n ijin. Ministry of Ekonomi lan Finance - Departemen Revenue.". taun, tugas perangko bisa mbayar marang presentation, kanggo wewenang kantor Revenue Agensi, pranyatan karo pratondo nomer saka miturut omongane uwong tumindak saka simpenan sak taun. Rincian iki statement kudu dituduhake ing bom presentation (perangko dipunbebasaken ing asal) ing cara ing ngisor iki:"tugas perangko mbayar ing virtual basis liwat pengajuan saka pranyatan diarani ing seni. dikirim tanggal.

Revenue Agensi.".

Kanggo tumindak tilar saka perangko tax, kewajiban kudu dituduhake ing cocok kothak kasedhiya ing bill presentation. Sosial koperasi sing exempt saka pembayaran saka tugas perangko miturut seni. -bis Meja (Annex B) D. Omah koperasi sing kapekso kanggo pembayaran saka tugas perangko minangka ditemtokake dening Agensi Revenue - Daerah Direktorat saka Emilia Romagna karo pendapat saka angin januari (Dilindhu. M, puluh-loro, perangko tax amarga tumindak saka perusahaan lan saka èntitas liyane saka perusahaan, ora klebu ing paragraf -bis saka tariff, pérangan pisanan, ditempelake menyang D. R, kang bakal kaserat, ditampa utawa didhedhes dening notaris utawa liyane umum resmi lan sing tundhuk kanggo pendhaftaran karo tata cara elektronik, (M. - Model Single informasi) kasedhiya saka Panentu saka rolas, klebu saka tugas perangko amarga kanggo nyalin saka tumindak lan pitakonan kanggo diajukake kanggo Kantor Register saka Perusahaan. Mulane, pitakonan gratis utawa simpenan saka tumindak kasebut ing ndhuwur sing diajukake dening notaris Kantor kanggo Ndhaftar Perusahaan karo pranyatan ing bill saka presentation ing kinerja saka virtual asal saka tugas perangko karo pratondo saka ing ngisor iki katrangan saka wewenang:"Dipunbebasaken miturut dhawuh, puluh-loro februari dening M. I."Kanggo njupuk spesialis pitulungan ing ketika lan preparation saka kedadean, telekomunikasi (kalebu laku dilereni soko tugas), hubungi ing call center.