Pengacara



Karo tembung pengacara nuduhake wong karo jurusan page ing hukum lan ngakoni kanggo garis Pokrol ditampa klien ing tenan hukum, lan ing ijol-ijolan kanggo karya rampung takon kanggo ganti rugi dhuwit kang diarani plot Ana macem-macem jinis-jinis saka pokrol gumantung ing spesialisasi: pidana pengacara sing tawaran karo kasus pidana sipil pengacara, ing pangisian daya saka kasus sipil, pengacara tributarista, pakar ing masalah bab pajak, ie dhuwit sing kudu diwenehi kanggo negara agung giuslavorista, pakar ing pegawe hukum pengacara wedding, sing spesialisasine ing matrimonial nimbulaké

Wong sing mangerténi carane kanggo nganggo uga, sing mangerténi carane kanggo gawe uwong yakin wong iku wis ngandika sing"panjenenganipun ngandika kaya pengacara"iku wong sing apik banget ing intrigue, iku wis ngandika sing"panjenengané pirsa minangka pengacara"wong sing gelut kanggo ndhukung gagasan sing bakal mokal iku wis ngandika kanggo dadi"pengacara saka ilang nimbulaké"saka wong sing ing diskusi saka ndhukung utamané gagasan nalisir kanggo wong-wong saka liyane wis ngandika kanggo dadi"setan kang pengacara". Yen sampeyan wis digawe pilihan, nyalin lan nempel kode ndhuwur Iki owah-owahan miturut pilihan.