Tax ayahan: dana kanggo bondho pangayoman



Tema mulane ngalami proses nduweni real estate

Folder tax lan bewara assessment saka Revenue Agensi: sing ngreksa omah ing property bisa supaya proses nduweniSampeyan nampa akeh sim lan pembayaran saiki utang karo kantor saka Revenue Global wis ngluwihi ewu euros. Matur nuwun sanget, sawetara taun kepungkur, ing saran saka apik notaris, sampeyan mlebu menyang property dana, lan, ing, sampeyan kudu mlebu omah. Saiki sampeyan aran sing sampeyan bakal direksa dening iki babar pisan lan ora masalah paling saka pembayaran pangeling utawa kredit. Ing cilik saka tax ayahan, dana bondho pangayoman. Sayange aku ora duwe kanggo menehi kabar ala: ing éwadéné saka a nomer saka watesan kanggo serangan saka real estate ngenalaken ing ing bab tax koleksi agen, antarane iki ora kasebut ing warisan dana. Nanging, anyar ngawontenaken ngemu sing ngisor sheet wis nyerang nalika iku pitakonan saka utang saka fiskal alam. Nanging, ana wangun liya saka pangayoman kanggo kang sampeyan bisa cling ngarep-arep.

Ayo kita ndeleng carane iku.

Kaping kabeh, kanggo bisa kanggo"karya", ing ngisor sheet kudu wis digawe sadurunge lair saka utang, dana digawe sawise iku, sanadyan pisanan saka arrearage, ora opposable kanggo melasi.

Wong ora mbayar pribadi income Tax

Kita padha loro conto kanggo luwih ngerti jeksa agung bisa ngetokake. A sawetara sasi mengko nyadari ing aset dana, kalipur dening kasunyatan sing wis durung ditampa wae kabar saka assessment utawa folder kanggo koleksi tax. Ing kasunyatan, dana wis ora migunani, wiwit utang wis dibangun. Ing cara sing padha, mbayangno sing wong kanggo kontrak silihan karo bank lan sing mbayar tingkat biasa. Ing juncture iki lumebu menyang warisan dana.

Rong taun sawise kang murub lan mandheg ing pembayaran.

Uga kene ing ngisor sheet ora pangayoman visa, kang kawangun sawisé lair saka utang, malah yen nalika iku isih ing apik ngadeg karo pembayaran. Dana wis diwenehi wewenang sadurunge lair saka utang, nanging, iku shaky. Iku bakal dadi final mung sawise limang taun. Sadurunge wektu sing, ing kasunyatan, melasi bisa duwe ngumumaké bener - karo sing dadi-disebut tumindak kanggo nyetel aside - yen padha bisa nuduhake yen duwe utang, sawise wewenang, dana, iki kang diudani kabeh saka sawijining aset lan kiwa ing kredit tanpa jaminan babar pisan. Contone, wong ndarbeni siji omah, klebu ing aset dana, lan utang saka ewu euros bisa dadi subyek kanggo panjabutan. Kosok balene, wong ndarbeni telung omah, salah siji saka kang dipasang ing ngisor, lan utang saka ewu euros ora bisa ing cakar maneh.

Ing pet, dana uga dadi subyek kanggo limang taun ing tumindak kanggo nyetel aside yen melasi mbuktikake yen duwe utang wis digawe sawijining mréntahaké kanggo tujuan truffarlo lan nyolong barang tanggung jawab kanggo serangan.

Ing bondho dana pangayoman saka utang dikontrak kanggo kabutuhan saka kulawarga, malah yen wungu sawise konstitusi sawijining. Mung utang njedhul saka expenses voluttuarie (e.g. lelungan, kemewahan montor, luang, lan sapiturute) utawa kanggo tujuan investasi ora ngidini kanggo serangan saka aset dana. Dadi, contone, yen wong ora mbayar ampang - ing cilik saka biaya disambung menyang house, lan banjur kanggo kabutuhan saka kulawarga - dana aset bisa nyerang padha ditrapake kanggo utang dianggo kanggo sandhangan, mobil, lan sapiturute, Akeh bayar pajek wis resorted kanggo imbangan dana mung kanggo njaluk adoh saka bisa ayahan njedhul saka nglanggar saka kontrak tax. Dadi, sing wis dana wis asring nguciwakake kanggo mbayar pajak kuwi minangka income Tax, Pajek, lan sapiturute, Mung sijine embankment, lan kedadean iki angel dipahami, cilik-hukum ing pengadilan Supreme, wis nikah, nanging interpretasi banget ketat: tax ayahan sing dianggep kontrak kanggo"kabutuhan anggota kulawarga,"lan banjur, malah yen kedadean sawise nitahaken saka dana, uga ngidini kanggo serangan saka omah. Asil: ing omah karo ngisor bondho attachable dening Agensi Kumpulan Revenue lan sembarang tax koleksi agen malah yen dana iki diwenehi wewenang ing wektu anjog munggah menyang kabar saka folder utawa ing lair saka padha utang. Iki kanggo nèng saubenging minangka akeh kanggo pajak related kanggo bisnis (contone Pajek, Ires, Irpef (pribadi income tax) utawa ora langsung (contone Imu, Tasi, Tari, lan sapiturute). Liyane saka karya ngarahke kanggo njupuk gain, lan iki - ana ora mangu - a liya saka rezeki kanggo kulawarga. Malah pengadilan Supreme wis dianggep iku sah mbukak ing aset dana kanggo ayahan njedhul saka dendo kanggo pelanggaran saka dalan gedhe Kode, lan panganggo sing pinunjul.

Padha ditrapake, mesthi, lan kabeh liyane supaya kanggo hipotek: iki, ing kasunyatan, ora kang tumindak saka peneng eksekusi, nanging mung interim ngukur, iku uga bakal kadhaptar ing situs kasedhiya ing ngisor sheet.

Bubar, pengadilan Supreme wis ngandika sing iku uga sequestrabile properti saka miturut omongane uwong evader malah yen iku digawe ing dana bondho. Yen iku bener sing dana bondho pangayoman saka utang lan tax folder tax nalika digawe sadurunge lair saka utang piyambak, iki ditrapake kabeh liyane alesan nalika iku digawe sawise.

Pancen, ing kasus iki uga njupuk angkara saka ping tembe mbayar pajak"yen arrearage pertains kanggo pribadi income Tax utawa Pajek, lan ngluwihi ewu euro.

Nanging, kasunyatan tetep sing, karo utawa tanpa ngisor sheet, debt collector dibutuhake kanggo tundhuk karo kabeh liyane watesan hubungane serangan saka real estate. Lan mulane: hi Aku wis pirang-pirang utang duwe utang kanggo padha melasi sing wis perusahaan. saiki ora gadhah dhuwit kanggo mbayar mati, aku bakal kaya kanggo ngerti yen digunakake kanggo wong for free, aku ora bisa males apa aku utang wong. thanks a lot Hello Lucio Ing kita legal sistem kanggo karya iku wis wiwit digawa metu marang pembayaran saka bayaran, kajaba iku bisa dadi tontonan sing ana roso seduluran utawa lilo tanpo pekso. Ing perspektif, sampeyan bisa kanggo free kanggo mbayar utang panjenengan. Nanging, ana sawetara kasus kang, yen sampeyan wis pegawe perusahaan lan sampeyan wis digawe karusakan, sampeyan bisa mbayar mati dening sarujuk sing biaya related bakal dijupuk saka gaji. 'Hukum kanggo Kabeh' koran didegaké dening avv.