Wong Legal



Karakteristik unsur financial otonomi karo kang aset saka entitas sing béda-béda saka sing saka sawijining anggota lan organs

Lan, ing kasunyatan, tukang kredit anggota bisa uga ora duwe recourse marang aset saka hubungan lan kosok balene. Legal pribadine iku nemu karo pangenalan dening Negara, lan, umum, ing wektu pendhaftaran ing register saka legal pribadi.

Pangenalan samana tumindak liwat kang siji utawa luwih wong catetan kepinginan kanggo menehi urip kanggo entitas legal. Iku ngandika saka tumindak penggabungan kanggo hubungan, ngandika nyimpen saka madegé, yen wong nemtokaken kanggo misahake sawetara saka aset saka sawijining aset kanggo nyedhiakke wong-wong mau kanggo siji ditetepake waé. Urip lan kegiatan saka wong legal wis diatur dening tumindak disebut"penegakan minangka iki ora wangun lan nyebut sawijining, sampeyan ngawula individu kang padha nelpon badan. Ing wong legal tumindak liwat sawijining direksi sing menehi hasil karo ngatur wong-wong mau, nanging uga duwe daya kanggo makili sadurunge pihak katelu. Kaputusan-nggawe awak ing hubungan punika sidang umum pbb Senadyan majemuk saka wong, wangun mung siji bakal. Lan ing kasunyatan, tumindak sijine ing panggonan padha nelpon collegial tumindak.