OWAHAN ANYAR ING RUSIA ATURAN - CCIR



Saka januari ngetik menyang pasukan sawetara owah-owahan penting kanggo rusia aturan, lan, minangka tansah, kita wis milih sing paling menarik kanggo italia operatorIng tartamtu, kita nimbang sing cocog ing ngisor iki owah-owahan sing digawe kanggo Tax Kode rf.

PRANYATAN TAX-sasi iki pranyatan tax kanggo tax PAJEK bakal bisa diajukake marang panguwasa tax ing format elektronik mung.

Kanggo nindakake iki sampeyan kudu duwe certificate digital teken saka ngatur direksi perusahaan rusia ing operator sah transmisi tax pranyatan dening wewenang badan.

TAX LUSSOI nduweni mobil owahan nilai ekonomi, bakal tundhuk ing dadi-disebut tax kemewahan: yen biaya saka mesin - yuta rubles, tingkat tax kudu ping pingan dening siji-setengah. Kanggo duwe mobil kanggo biaya saka - yuta rubles, diprodhuksi dening ora luwih saka limang taun, sampeyan bakal duwe kanggo mbayar tax tarif ping pingan dening loro.

Kanggo nduweni mobil karo nilai ing sawetara - yuta rubles, kendaraan tax bakal tambah kaping telu. BASA TAX KANGGO jinis-JINIS TARTAMTU SAKA PROPERTI basa tax kanggo jinis-jinis tartamtu saka situs - kalebu bangunan kantor, shopping pusat, latar digunakake kanggo kantor, komersial struktur, lan obyek kanggo konsumsi saka produk pangan, real estate perusahaan manca ora melu ing bisnis ing Federasi rusia liwat stabil organisasi - bakal diwilang ing basis saka cadastral nilai (kang banget cedhak menyang nilai pasar), nalika sadurunge iku diwilang adhedhasar taunan rata-rata nilai saka properti kasebut ing dokumen accounting, kang, karo depreciation - melorot mboko sithik. Saiki, iki nyuda bertahap ora bakal bisa, lan patut, owah-owahan bakal mimpin kanggo tambah ing tax ing properti saka wong legal. PENUNDAAN saka AKUN BANK Saka siji januari ing cilik saka penundaan saka operasi related kanggo akun bank saka wajib pajak ing bank kanggo bank-bank bakal dilarang saka opening akun anyar iki wajib pajak (paragraf rolas saka artikel. saka Kode Tax) Sadurunge, iki larangan applied mung kanggo bank ing kang seng mbayar pajek wis akun bakal dikunci.